Dongguan Tengyao Electronic Technology Co., Ltd.

Nyheter

Träskortets material
Släpp tid: 2021-10-08 16:03:50  träffar: 17

wood är det mest miljövänliga råmaterialet i världen


'nowadays, mer och fler konsumenter realiserarnaturens skönhet och hoppas att introducera olika delar avnaturen i sin levnadsmiljö, och trä har blivit a Mycket populärt val.

However, det finns fortfarande många dekorationsdesigners som don

&39; t förstå trä och tänka att att använda trä är oenvironmentligt vänligt.#

then Följande punkter kommer att förklara prestationsegenskaperna hos trä från a Professionellt perspektiv: \"Trä är världens mest miljövänliga råmaterial\".

wood är ett återvinningsbart och förnyelsebart material. Därför är det mer miljövänligt än andra material, såsom kemiskt syntetiserade material raffinerade från petroleum.

wood kan absorbera och lagra kol. Växande träd behöver absorbera koldioxid, och mer än 50% av torrsubstansen består av kol. Därför kan produktionen av trä i träprodukter som paneler, dörrar, fönster och möbler hjälpa till att absorbera koldioxid i atmosfären och samtidigt lindra krisen för global uppvärmning. Genom kontinuerlig återväxt av trä för att absorbera och effektivt använda kol, har amerikanska lövskogar gjort ett stort bidrag till miljön.

Energiförbrukningen för produktion och bearbetning av trä är mycket låg. Vid produktion och bearbetning av trä förbrukar den mindre energi än andra material. Uppgifterna visar att den energi som krävs för att producera ett kilo torrt trä är bara hälften av den energi som krävs för att producera samma mängd betong. Jämfört med andra material som stål, plast och aluminium, är träets värmeledningsförmåga mycket låg, så det är ett utmärkt värmeisoleringsmaterial. Isoleringen av 2,5 cm tjockt trä överstiger den av 11,4 cm tjock tegelvägg.


Tidigare: Mukaens födelse och ursprung

Nästa: Världens första träbetalningsk...